Jobba hemifrån

Support för dig som söker jobb

Telefonnummer: 0771-55 99 10. Vi har öppet alla helgfria vardagar kl 07:00-18:00.

HITTA DITT NÄRMSTA KONTOR
Manpower support för dig som söker jobb

Vi guidar dig rätt!

På vår sida för vanliga frågor hittar du svar på det mesta gällande ansökningsprocessen. Här är de tre frågor vi oftast får från jobbsökande:

 1. Har min ansökan kommit in?
  Det kan du enkelt kolla själv! Logga in på ditt konto och gå til Ansökningar. Om jobbannonsen du undrar över ligger där, så har vi fått din ansökan. Du ska också ha fått ett mail med en bekräftelse. 
   
 2. Finns det några jobb för mig där jag bor?
  Även det kan du ta reda på själv. På vår söksida kan du skriva in både sökord (t ex lager, chaufför, operatör, kundtjänst, receptionist, extrajobb, student) och stad. Vill du sedan filtrera resultatet ytterligare är det bara att använda valen till vänster. Och ett tips om du inte får upp så många jobbannonser - klicka på knappen bredvid "Visa jobb från Platsbanken" så fylls listan på med annonser från Arbetsförmedlingen. 
   
 3. Varför fick jag inte jobbet?
  Det vet bara den ansvarige rekryteraren/konsultchefen. Om jobbannonsen inte finns kvar kan du hitta namn och kontaktuppgifter till den personen i bekräftelsemailet du fick när du skickade in din ansökan. Det är helt okej att skriva en rad och fråga varför du inte gick vidare. 
   

Kontakta ditt lokala kontor 

Om du har frågor gällande jobb i regionen där du bor, kan du vända dig till ditt närmsta Manpowerkontor. Här ser du var vi finns.  

Kontaktformulär

Du kanske har frågor eller funderingar som inte besvaras på vår FAQ-sida? Då kan du fylla i vårt kontaktformulär. Men läs först detta:

 • Vi har ingen möjlighet att hjälpa dig att hitta en viss typ av jobb i en viss stad. Prova olika sökord på vår sida för lediga jobb så hittar du säkert något för dig.  
 • Vi kan inte ta emot ansökningar via kontaktformuläret. Söker jobb gör du via annonserna på vår söksida
 • Vår generella support kan inte svara på frågor kring specifika jobb eller processer, men du får gärna vända dig till den ansvarige rekryteraren (kolla annonsen eller mailet du fått vid ansökan).  
   

Om inget av ovanstående hjälpte dig idag, får du använda kontaktformuläret här.  

Lycka till med ditt jobbsökande! 

 

Skapa en jobbevakning!

Om det inte finns några jobb som passar dig just idag, så kan du skapa en jobbevakning och få mail så fort det dyker upp annonser som matchar din sökning.

Såhär gör du