Rusta och matcha i Malmö

Är du arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen kan du vara aktuell för Rusta och matcha i Malmö. Det är en tjänst för dig som behöver extra stöd för att snabbare kunna komma in på arbetsmarknaden. Med Manpower Matchning som din leverantör får du de verktyg och den stöttning du behöver för att hitta jobb eller en utbildning som leder till anställning.

KONTAKTA OSS
Rusta och matcha via Manpower

Manpower Matchning hjälper dig till jobb

Manpower Matchning är en av de största leverantörerna av Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha i Malmö. När du väljer oss som din leverantör får du ett stort bolag med lång erfarenhet i ryggen.

Manpower Matchning ingår i ManpowerGroup som under mer än 70 år har varit ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag. Tillsammans med våra systerbolag Jefferson Wells och Experis förmedlar vi varje år över 20 000 jobb och Manpower Matchning har sedan starten 2014 hjälpt över 14 000 kandidater att komma ut i arbete. Vi tror stenhårt på att alla har en plats på arbetsmarknaden och brinner för att matcha dig med rätt arbetsgivare.

Detta ingår i vårt program

 • Individanpassad matchning där dina färdigheter och önskemål får vara i fokus 
 • Hjälp med att skapa ett konkurrenskraftigt CV och personligt brev 
 • Kontakter med arbetsgivare och hur du hittar dolda jobb på arbetsmarknaden 
 • Förberedelse inför anställningsintervjuer och intervjuträning 
 • Inspirerande seminarier, workshops och webinarier 
 • Rekryteringsträffar med arbetsgivare 
 • Karriärvägledning och information om utbildningar 
 • Tillgång till vår digitala lärplattform Matchningsportalen 

Manpowers kontor för Rusta och matcha i MalmöHär hittar du oss i Malmö

Vårt kontor ligger mitt i stan på Södergatan 24, på andra våningen. Verksamheten kring Rusta och matcha har öppet tisdag-fredag kl 08:00-12:00. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-55 99 10, eller fylla i vårt kontaktformulär (om du redan är inskriven på Arbetsförmedlingen).

Fördelar med att välja Manpower Matchning som din leverantör

Ikon: Nätverk

Brett nätverk av arbetsgivare

Tack vare våra många år i branschen har vi ett stort arbetsgivarnätverk och är experter på att matcha kandidater med arbetsgivare.

Ikon: Tummen upp i pratbubbla

Möjlighet att bli anställd som konsult hos oss

När du går Rusta och matcha i Malmö med Manpower Matchning så har du möjlighet att bli anställd som konsult. Du får en trygg anställning hos oss och arbetar sedan med spännande konsultuppdrag ute hos våra kunder.

Ikon: Fokus på dig

Du får vara i fokus

Hos oss får du alltid vara i fokus. Vi utgår från dina kompetenser och mål för att hitta rätt plats på arbetsmarknaden för dig.

Ikon: Huvud med glödlampa

Personlig utveckling

Du får tillgång till de verktyg och utbildningar du behöver för att bli en attraktiv kandidat på arbetsmarknaden. Vi har kontinuerligt inspirerande seminarier, workshops, webinarier och andra aktiviteter.

Så fungerar Rusta och matcha i Malmö

Rusta och matcha är utformat för att ge dig ett anpassat stöd utifrån just dina behov och hjälpa dig att på bästa sätt ta steget in i arbetslivet eller vidareutbildning. Så här gör du för att bli en del av vårt program: 

 1. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov 
  Du måste vara registrerad som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen för att vara aktuell för Rusta och matcha i Malmö. Arbetsförmedlingen gör en bedömning av dina behov, dina kompetenser och dina möjligheter på arbetsmarknaden. Det är baserat på denna bedömning som det avgörs om detta är rätt insats för dig.

 2. Välj Manpower Matchning som din leverantör
  Om de bedömer att Rusta och matcha passar för din situation kan du välja Manpower Matchning som din leverantör. 

 3. Individuell handlingsplan
  Tillsammans tar vi fram en individuell handlingsplan. Denna plan är skräddarsydd för dig och innehåller de insatser och aktiviteter som bäst matchar dina behov och dina mål för att komma ut i arbetslivet.

 4. Genomförande av insatser
  Du deltar i de aktiviteter som ingår i din handlingsplan. Det kan vara allt från olika utbildningar till jobbcoaching och stöd med att skriva CV och förbereda dig för jobbintervjuer. Målet är att öka din anställningsbarhet och förbereda dig för arbetsmarknaden.

 5. Uppföljning och anpassning
  Under processens gång görs regelbundna uppföljningar för att se till att du får det stöd du behöver och att din handlingsplan fungerar som den ska. Om det behövs kan planen justeras för att bättre passa dina förändrade behov eller arbetsmarknadens krav.

 6. Matchning med arbetsgivare
  Samtidigt som du genomför dina insatser arbetar vi med att matcha dig med potentiella arbetsgivare. Detta görs baserat på dina kompetenser och de behov som finns på arbetsmarknaden.

 7. Övergång till arbete eller utbildning
  Målet med programmet är att du antingen hittar ett arbete eller börjar en utbildning som leder till anställning. Har du inte kommit ut i någon sysselsättning inom sex månader gör Arbetsförmedlingen ytterligare en bedömning och du kan bli aktuell för en ny period. 

Under programmets gång kan du söka ersättning i form av aktivitetsstöd, utvecklingsersättning eller etableringsersättning från Försäkringskassan.  

Mer info och vanliga frågor hittar du på vår huvudsida för Rusta och matcha. 

Vill du veta mer om Rusta och matcha i Malmö?

Har du några frågor eller vill veta mer om hur Rusta och matcha i Malmö fungerar med oss på Manpower Matchning? Kontakta oss så går vi igenom allt du behöver veta om vårt program.

KONTAKTA OSS

Inspiration från bloggen