Marknad och kommunikation

Manpower har erfarenheten och kontaktnätet som krävs för att hitta konsulter som förstår helheten i dagens digitala, komplexa informationslandskap.

KONTAKTA OSS

Vi uppgraderar ditt företag med uppdaterade medarbetare.

Kommunikationsområdet utvecklas snabbt och det är viktigare än någonsin att medarbetarna inom marknad & kommunikation är uppdaterade och villiga att löpande lära sig nya verktyg och arbetssätt för att nå de bästa resultaten. Vi har erfarenheten och kontaktnätet som krävs för att hitta konsulter med förmåga och förståelse för nya, specifika kanaler samtidigt som de ser till helheten i dagens komplexa informationslandskap. Vi hjälper dig med t ex marknadskoordinatorer, marknadsassistenter, webbredaktörer, mäss- och eventkoordinatorer och informatörer.

Bemanning och rekrytering av tjänster inom marknadsföring & kommunikation

Manpower är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag inom marknadsföring & kommunikation. Oavsett om ni har ett tillfälligt eller permanent behov hjälper vi er att hitta den kandidat som bäst matchar ert behov.

Vad kan vi erbjuda dig som söker du personal inom marknadsföring & kommunikation?

Manpower har i över 60 år hjälpt arbetsgivare med bemannings och rekryteringslösningar inom marknadsföring & kommunikation. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta marknadskoordinatorer, marknadsassistenter, webbredaktörer, mäss- och eventkoordinatorer och informatörer. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter är alla specialiserade inom marknadsföring & kommunikation och har lång erfarenhet av yrkesområdet. Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater med rätt kompetens för att säkerställa en effektiv rekryteringsprocess utifrån era behov.

Hur attraherar vi kandidater?

Manpower arbetar långsiktigt med sökordsoptimerad webbannonsering för att komma högt upp i kandidaters Googlesökningar. Annonsen publiceras på manpower.se, en av Sveriges största privata jobbsajter. Annonsen sprids på olika jobboards t ex Indeed och Arbetsförmedlingens platsbank. Behöver ni attrahera ett större antal kandidater, skapas en målgruppsanpassad digital annonsering.

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa dig med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS