Tillverkning, teknik, el & tele

Manpower har lång erfarenhet och vet vad som krävs i olika roller och verksamheter, vilket gör urvalsprocessen både snabbare och mer träffsäker.

KONTAKTA OSS

I samarbete med Manpower och våra konsulter kan ni parera svängningarna på er marknad, anpassa er produktion och leverera i tid till er kund.

Oavsett om ni söker en montör, maskinoperatör, svetsare, avsynare eller verkstadsarbetare så är vi er kompetenspartner. Söker ni automationstekniker, anläggningstekniker, drifttekniker eller produktionstekniker så står vi redo inom kompetensområdet tillverkning och teknik. Vi har även möjlighet att erbjuda personal inom el- och teleteknik. Kontakta Manpower El & Tele när ni ska stärka ert team med serviceelektriker, underhållselektriker, installationselektriker, larmtekniker, teletekniker eller fiberinstallatörer.

Bemanning och rekrytering av tjänster inom tillverkning & teknik

Manpower är experter på att matcha rätt kandidater med rätt uppdrag inom tillverkning &teknik. Oavsett om ni har ett tillfälligt eller permanent behov hjälper vi er att hitta den kandidat som bäst matchar ert behov.

Vad kan vi erbjuda dig som söker du personal inom tillverkning & teknik

Manpower har i över 60 år hjälpt arbetsgivare med bemannings och rekryteringslösningar inom tillverkning & teknik. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta serviceelektriker, underhållselektriker, installationselektriker, larmtekniker, teletekniker eller fiberinstallatörer. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter är alla specialiserade inom tillverkning & teknik och har lång erfarenhet av yrkesområdet. Vi arbetar proaktivt med att intervjua kandidater med rätt kompetens för att säkerställa en effektiv rekryteringsprocess utifrån era behov.

Hur attraherar vi kandidater?

Manpower arbetar långsiktigt med sökordsoptimerad webbannonsering för att komma högt upp i kandidaters Googlesökningar. Annonsen publiceras på manpower.se, en av Sveriges största privata jobbsajter. Annonsen sprids på olika jobboards t ex Indeed och Arbetsförmedlingens platsbank. Behöver ni attrahera ett större antal kandidater, skapas en målgruppsanpassad digital annonsering.

När våra konsulter mår bra, blir jobbet bra.

Som uthyrd konsult från Manpower har man alltid god anställningstrygghet med kollektivavtal och garantilön. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar och säkerställer att allt fungerar bra och att arbetet känns utvecklande. Vi ser också till att erbjuda kompetenshöjning och vidareutbildning så att konsulten är väl rustad inför arbetsmarknadens förändringar och nya krav. På så sätt får du som kund också en extra trygghet i att allt fungerar på bästa sätt, och vi tar arbetsgivaransvaret.

Vad utmärker Manpower El & Tele som leverantör?

Manpower El & Tele AB är ett specialistföretag inom Manpower Sverige och var först med uthyrning av el- och teletekniska kompetenser, redan 2006. Manpowers unika avtal med Svenska Elektrikerförbundet de så kallade Manpoweravtalet, gör oss till en godkänd bemanningspartner av fackförbundet SEF.

Varför anlita Manpower El & Tele?

Vi levererar rätt kompetens till rätt uppgift och kan skapa helt kundanpassade lösningar. Som installatör kan du ta in större projekt än vad ordinarie installationsteam tillåter. Vi står för en snabb och enkel kommunikation med specialiserade kontaktpersoner. Om du vill hyra först och därefter anställa en av våra medarbetare så går det naturligtvis bra. Manpower bidrar främst med kompetens och flexibilitet därför kan alla uppdrag avbokas fram till dagen innan start, helt utan kostnad. Våra garantier är lika enkla som självklara: Är du inte nöjd ska du inte betala, därför har vi alltid en 30 – dagars, nöjd-kund-garanti, på alla uppdrag.

Vad är fördelarna med att hyra in el- och teleteknisk kompetens?

Manpower erbjuder el- och teleentreprenörer möjligheten att snabbt och riskfritt skala upp arbetslaget så att slutkunden blir nöjd. Vi bidrar med en flexibilitet som gör det möjligt att möta snabba produktionssvängningar eller andra förändringar. I partnerskap med Manpower El & Tele kan fasta personalkostnader bli rörliga. Utöver de omedelbara vinsterna kan vi tillsammans säkra branschens framtida kompetensförsörjning. Att hyra in kompetens när projekten kräver det är ett sätt att öka anställningstryggheten för egen befintlig personal då risken för varsel minskas mellan installatörens arbetstoppar.

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa dig med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS