Life Science

Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål.

Life science – vi bemannar för livet

Life Science är ett av våra starkast växande specialistområden på Manpower med över 200 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder. Se vilka jobb som är lediga just nu och ansök direkt, eller skapa en jobbevakning för att få liknande jobb till din e-post.

 

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag inom Life Science och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Vad är Life Science?

Life Science är en tvärvetenskaplig forskningsgren som samlar företag, universitet och offentliga aktörer med målet att förbättra människors hälsa. Till Life Science-sektorn räknas företag och forskningsteam som är verksamma inom bioteknik, läkemedelstillverkning, biomedicin och medicinteknik. Vidare inkluderas företag som levererar in konsulter och specialister samt företag som fokuserar på e-hälsa. Sverige har en stark plats i den internationella Life Science-sektorn, med många både stora världsledande aktörer och mindre företag med mycket utvecklingspotential. Företag inom Life Science är en ständig källa till arbetsmöjligheter genom en växande marknad och det kontinuerliga behovet av att bemöta av nya hälsoutmaningar.

Urval av våra Life Science kunder:

Oriola – Svensk Dos, Oriola, Kronans apotek, Octapharma, Apoteket Hjärtat, Cepheid, Johnson & Johnson och AstraZenica,

Lediga jobb inom Life Science