Warehouse

Jobba på PostNord

Vill du arbeta på en av Nordens största arbetsplatser och drivs av ett högt tempo? Sök lediga jobb på PostNord här. På Manpower erbjuder vi konsultuppdrag där du blir anställd hos oss och sedan arbetar på uppdrag hos PostNord och fasta tjänster via vårt systerbolag Jefferson Wells.

LEDIGA JOBB HOS POSTNORD

Sök lediga jobb på PostNord

Är du en person med stort driv som vill vara med och förändra PostNord för att möta dagens och morgondagens behov av post och logistik? När e-handeln ökar och det skickas allt mindre vanliga brev, behöver PostNord få in ännu fler personer som motiveras av ansvar, drivs av utmaningar och vill utvecklas – något vi på Manpower hjälper dem med. På uppdrag av PostNord kommer vi att löpande tillsätta konsulter till en stor variation av uppdrag över hela landet. Några av de mest efterfrågade kompetenserna är terminalarbetare, brevbärare och chaufförer till bilar och lastbilar.

Konsult via Manpower

Som konsult är du anställd av Manpower och jobbar sedan på uppdrag hos PostNord. Det kan vara både långa och korta uppdrag baserat på dina önskemål och ambitioner. Du får en trygg anställning hos oss med kollektivavtal och en timlön som är baserad på vad genomsnittet av alla på arbetsplatsen med samma arbetsuppgifter tjänar. Dessutom har du alltid en garantilön om du vid något tillfälle skulle vara utan uppdrag. Som konsult hos oss kan du bygga värdefull erfarenhet för framtiden. Du får en personlig konsultchef som stöttar dig genom din karriär och det finns stora utvecklingsmöjligheter med fri tillgång till olika utbildningar. 

Lediga jobb hos PostNord

Sommarjobb på PostNord

Är du intresserad av sommarjobb på PostNord? Vanliga sommarjobb är jobb på PostNords lager som terminalarbetare samt brevbärare. Detta är utvecklande och roliga sommarjobb där du får arbeta fysiskt och är omgiven av många härliga kollegor. Du kan knyta viktiga kontakter och skaffa värdefull erfarenhet för framtiden.

Fasta tjänster på PostNord

Vill du bli fast anställd på en arbetsplats som uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen och där du får stora möjligheter att utvecklas? Här ser du även lediga jobb på PostNord som förmedlas av vårt systerbolag Jefferson Wells. Du blir då anställd direkt hos PostNord och blir en del av en verksamhet som ständigt ligger i framkant och vill göra vardagen enklare för andra.

Läs mer om rekrytering med Jefferson Wells

Om PostNord

PostNord är en ledande post- och logistikleverantör i Norden och erbjuder en bred portfölj av tjänster, såsom brev- och paketförsändelser, direktreklam och logistiklösningar till både företag och privatpersoner. Med närvaro i Danmark, Sverige, Norge och Finland är de en av de största arbetsgivarna i Norden. När du jobbar på PostNord blir du en del av något större och kan bidra till att skapa lösningar som påverkar samhället. PostNord levererar varje dag över 4,5 miljoner brev och 600000 paket där varje leverans har betydelse för någon.

Vanliga roller vi tillsätter hos PostNord

Så här fungerar det att arbeta på PostNord som terminalarbetare, brevbärare, chaufför med mera.

Terminalarbetare

I rollen som terminalarbetare på PostNord är du en viktig del i att varje paket och brev hamnar precis där det ska vara vid rätt tidpunkt. Det är du som ser till att varje kund får möjlighet att ta emot sitt efterlängtade paket eller brev.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är: Sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Vi söker dig som motiveras av att jobba målfokuserat tillsammans med dina kollegor. Du är noggrann, strukturerad och uthållig, även under tidspress. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt jobb på PostNords terminal, där du kommer att vara i ständig rörelse under dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Brevbärare

I rollen som brevbärare är du en av våra allra viktigaste medarbetare och den första våra kunder ser framför sig när de tänker på PostNord. Det är du som levererar efterlängtad post i deras brevlådor oavsett väder. En vanlig dag består av:

Sortering av post på PostNords terminal, utdelning av brev, tidningar och direktreklam med elbil eller bil. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och finner motivation i att leverera god service och hög kvalité. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete där du får möjlighet att jobba utomhus stora delar av dagen. Du behärskar svenska i tal och skrift.
 

Chaufför

I rollen som chaufför är du ansiktet utåt för PostNord. Du möter dagligen våra kunder och samarbetspartners och är en viktig länk i distributionskedjan. En vanlig dag består av:
  • Distribution och hämtning av paket och brev.
  • Kundmöten
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du finner motivation i att leverera god service och trivs med att arbeta självständigt. Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete där du kommer få möjlighet att bygga upp kundrelationer, men även kommer spendera en hel del tid på vägarna. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Kundservicemedarbetare

Som kundservicemedarbetare på PostNord är du den första kontakten för privat- och företagskunder som behöver komma i kontakt med PostNord. Du ansvarar för att på ett professionellt och effektivt sätt identifiera kundens behov i ärendet, kunna lämna korrekt och behjälplig information samt ge kunden en upplevelse av service i världsklass! Handläggningen av ärenden sker genom inkommande samtal eller mail. Vi söker dig som är serviceinriktad, pedagogisk och noggrann. Detta är det perfekta jobbet för dig som drivs av problemlösning, vill arbeta mot uppsatta mål och är kommunikativ. Vi söker dig som har erfarenhet och en fallenhet för kundservice, god datorvana och gymnasiekompetens, alternativt 2 års arbetslivserfarenhet. Ett krav för tjänsten är mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Personaladministratör

Som personaladministratör är du en del av teamet på Shared Service och agerar närmaste support till chefer, HR och medarbetare gällande tid, lön, frånvaro samt administration i samband med on-/offboarding. I rollen som personaladministratör kommer du även få vara med att utveckla digitaliseringen och effektiviseringen av Shared Service kontinuerligt. Trivs du med att arbeta administrativt, ha ett nära samarbete med kollegor samt har en god kommunikativ förmåga? Perfekt! Vi söker dig som har en personaladministrativ utbildning eller motsvarande erfarenhet inom området, erfarenhet inom tidrapporterings- eller lönesystem samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Löneadministratör

I rollen som löneadministratör har du en viktig funktion i processen att säkerställa att PostNords medarbetare får korrekt lön i rätt tid. Vi söker dig som är noggrann i ditt arbete, har en god samarbetsförmåga, vilja att utveckla befintliga arbetsprocesser och är kommunikativt lagd. Som löneadministratör arbetar du med kontroller i samband med löne- och ekonomikörningar och agera 2a linjens support till HR, ekonomi och chefer internt. Du kommer även agera extern support till myndigheter, organisationer och andra i lönerelaterade frågor samt ansvara för rapportering av statistik till myndigheter. Vi söker dig med löneinriktad utbildning eller motsvarande, erfarenhet av löneadministrativt arbete, god systemvana samt flytande svenska i tal och skrift.

Se alla jobb hos PostNord vi söker personal till just nu.

LEDIGA JOBB POSTNORD

5 fördelar med att jobba som konsult hos Manpower

-

Du får möjlighet att prova på olika roller och branscher

Gillar du att prova på nya saker och att träffa människor? Då är konsultrollen rätt för dig! Att arbeta som ambulerande konsult ger dig möjlighet att testa på olika roller, företag och branscher. Som konsult på Manpower bygger du på så sätt värdefull erfarenhet och ett attraktivt CV.

Du får en konsultchef som stöttar och coachar

Med Manpower som din karriärpartner får du en personlig konsultchef som du kan vända dig till under din anställning gällande ditt aktuella uppdrag och din framtida karriär.

Du bygger ett brett nätverk

Genom att arbeta på flera olika arbetsplatser träffar du många nya människor och bygger snabbt ett värdefullt nätverk för din fortsatta karriär.

Du täcks av kollektivavtal

Som konsult på Manpower regleras din anställning av ett kollektivavtal, vilket ger dig avtalsenliga arbetsvillkor. Kollektivavtalet styr exempelvis din lön, semester, pension och vilken ersättning som betalas ut för obekväm arbetstid och övertidsarbete.

Du har garantilön och bra förmåner

Som konsult på Manpower garanterar vi att du får en del av din lön, så kallad garantilön, om ditt uppdrag av någon anledning avslutas till dess att vi har hittat ett nytt spännande uppdrag. Som konsult på Manpower ingår bl a nedan förmåner:
  • Friskvårdsbidrag
  • Fri tillgång till 4500 utbildningar
  • Föreläsningar och ljudböcker
  • Försäkringar
  • Tjänstepension