Välkommen till ett av Sveriges största bemanningsföretag

Vi erbjuder ett varierande utbud av lediga jobb, främst inom lager, logistik, produktion och administration. Du hittar alla våra lediga jobb i Göteborg här. Vi är också leverantör av Rusta och matcha där vi hjälper kandidater att hitta rätt arbete eller utbildning.

Vi erbjuder bemanningstjänster för både långa och korta uppdrag, och med vår Onsite-lösning kan vi tillsätta stora volymer av personal vid behov. Förutom bemanning i Göteborg erbjuder vi även chefs- och specialisttjänster via vårt systerbolag Jefferson Wells, och IT-lösningar och konsulter via Experis.

Här är vi som styr skutan i Göteborg!

Malin Ring, Manpower

Malin Ring - Affärsområdeschef

Emil Schelin, Manpower

Emil Schelin - Regionchef

card-leader

Philip Therning

Hitta hit

Vårt Göteborgskontor ligger i Citygate, precis vid Ullevi. Du hittar oss på sjunde våningen och i receptionen på entréplan uppger du att du ska till Manpower. På plats finns cirka 90 medarbetare som brukar ordna fredagsfrukostar, kontorsquiz och after works med jämna mellanrum. Adressen är Fabrikstorget 1. Slår du in det i mobilens kartfunktion kan det hända att du leds till brandstationen mittemot Citygate. Vänd dig om så ser du Nordens högsta kontorshus och där hittar du alltså oss! Varmt välkommen in!

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss

Inspiration från bloggen