Välkommen till Manpower i Norrköping!

Vi är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag och hos oss hittar du ett varierande utbud av lediga jobb i Norrköping. Vi är också leverantör av Rusta och matcha där vi hjälper kandidater att hitta rätt utbildning eller arbete. För företag erbjuder vi både bemanningstjänster och rekryteringstjänster i Norrköping. Läs mer om vilka yrkesområden vi arbetar med med här.

Vårt kontor ligger mitt i centrum med adress Kristinagatan 34. Du hittar oss på tredje våningen och på plats finns även våra systerbolag Jefferson Wells och Experis. Sammanlagt sitter 25 medarbetare inom ManpowerGroup på kontoret i Norrköping. 

Ledare i Norrköping

Tina Linnér, Manpower

Tina Linnér

Johan Micholowski, Manpower

Johan Michalowski

Emil Schelin, Manpower

Emil Schelin

Bemanningsföretag i Norrköping

Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering? Vi erbjuder personalförsörjning till både långa och korta uppdrag, för enstaka positioner eller volymuppdrag. Oavsett om du behöver personal nu eller längre fram kan vi hjälpa dig efter dina behov.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss. Behöver du stöd i ditt arbetssökande hittar du bra material på hur du kommer igång här. Har du frågor om din ansökan och ansökningsprocesser hittar du många svar på vanliga frågor här. Behöver du ett bemanningsföretag i Norrköping så kontaktar du oss smidigast via vårt kontaktformulär, vi svarar inom en arbetsdag.

Inspiration från bloggen