Välkommen till ett av Sveriges största bemanningsföretag! 

Här hittar du mängder av lediga jobb i Skövde. Vi är också leverantör av Rusta och matcha, Arbetsförmedlingens satsning för dig som behöver hjälp och stöttning att hitta nytt jobb eller studier. 

Vi erbjuder bemanningstjänster och volymlösningar för företag, chefs- och specialisttjänster via vårt systerbolag Jefferson Wells och IT-lösningar och IT-konsulter genom Experis. Varmt välkommen att kontakta oss!

Hitta hit

Vårt kontor i Skövde ligger strategiskt centralt i Skövde med Trädgårdsgatan 15B som adress, 100 meter till resecentrum och gångavstånd till både shopping och lunchrestauranger. På 7e våningen hamnar man högt upp i lilla Skövde med 360 graders utsikt över staden. Skaraborg som region täcker många viktiga industri- och företagstäta orter som Manpower stöttar från Skövde som centralort. 

Vi styr skutan i Skövde!

Martina Vapnar, Manpower

Martina Vapnar - Affärsområdeschef

Emil Schelin, Manpower

Emil Schelin - Regionchef

card-leader

Philip Therning

Bemanningsföretag i Skövde

Vi hjälper dig med bemanning eller rekrytering av personal. Oavsett om det är långa och korta uppdrag, för volymuppdrag eller enstaka positioner, inom kort eller längre fram i tiden – vi skräddarsyr våra lösningar efter våra kunders behov.

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp med jobbsökandet?

Vi har samlat alla våra bästa tips om att skriva ansökan, CV eller gå på arbetsintervju här.

KOM IGÅNG

Inspiration från bloggen