Rusta och matcha i Göteborg

Är du arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen? Då har du möjlighet att vara med i Rusta och matcha i Göteborg där vi på Manpower Matchning hjälper dig att komma ut på arbetsmarknaden. Vi tar fram en plan anpassad för dig för att du ska få jobb eller utbildning som leder till jobb så snabbt som möjligt.

KONTAKTA OSS
Rusta och matcha via Manpower

Manpower Matchning som din leverantör

Manpower Matchning är vårt program för dig som blir beviljad Rusta och matcha i Göteborg av Arbetsförmedlingen. Målet med programmet är att du ska få de verktyg och den stöttning du behöver för att komma ut i arbete eller hitta en utbildning. Vi utgår alltid från vad du vill och vad du kan och tillsammans tar vi fram en handlingsplan baserat på dina behov och förutsättningar.

Detta erbjuder vi

 • Personligt anpassad matchning utifrån dina unika färdigheter och önskemål
   
 • Professionell hjälp med att förbättra ditt CV och personliga brev
   
 • Exklusiv tillgång till kontakter och tips för att upptäcka dolda jobbmöjligheter
   
 • Förberedelser inför jobbintervjuer, inklusive träning och rådgivning
   
 • Inspirerande seminarier och workshops 
   
 • Möjlighet till direktkontakt med arbetsgivare genom rekryteringsevent
   
 • Karriärrådgivning och information om relevanta utbildningar
   
 • Tillgång till vår digitala plattform för ytterligare stöd och resurser
   

Mer info och vanliga frågor hittar du på vår huvudsida för Rusta och matcha.

Manpowers kontor för Rusta och matcha i GöteborgHär hittar du oss i Göteborg

Vårt kontor ligger på Fabrikstorget 1, precis vid Ullevi i skrapan Citygate. Verksamheten kring Rusta och matcha har öppet tisdag-fredag kl 08:00-12:00. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-55 99 10, eller fylla i vårt kontaktformulär (om du redan är inskriven på Arbetsförmedlingen).

Manpower Matchning är en del av ManpowerGroup

Som en ledande aktör av Rusta och matcha i Göteborg har vi på Manpower Matchning en gedigen erfarenhet av att stötta dig som jobbsökande på din väg ut på arbetsmarknaden. Vi brinner för att matcha våra kandidater med rätt jobbmöjligheter och har såväl den lokala kunskapen som den globala expertisen som kommer med ett stort bolag i ryggen. 

ManpowerGroup är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag där vi varje år hjälper över 20 000 kandidater till jobb via bolagen Manpower, Jefferson Wells och Experis. Vi har ett brett nätverk av arbetsgivare och är övertygade om att alla har en plats på arbetsmarknaden.  

Rusta och matcha-deltagare pekar och tittar på datorskärmMöjlighet att bli konsult hos oss

När du väljer Manpower Matchning som din leverantör av Rusta och matcha har du möjlighet att bli en del av vår konsultverksamhet. Vi matchar kontinuerligt kompetens från Rusta och matcha med spännande konsultuppdrag ute hos våra kunder. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med många förmåner och en varierande vardag där du kan jobba på såväl långa som korta konsultuppdrag.

Varför välja oss?

Ikon: Nätverk

Sveriges största nätverk av arbetsgivare

Efter många år i branschen har vi ett av Sveriges största arbetsgivarnätverk.

Ikon: Huvud med glödlampa

Fokus på personlig utveckling

Hos oss får du stora möjligheter till personlig utveckling. Du får tillgång till vår digitala läroplattform med utbildningar samt inspirerande seminarier och webinarier.

Ikon: Stjärna

9 av 10 rekommenderar oss

Vi har hjälpt över 14 000 personer att hitta ett nytt jobb via Rusta och matcha. Av dessa skulle 9 av 10 rekommendera oss.

Så fungerar Rusta och matcha i Göteborg

 1. Bedömning av Arbetsförmedlingen
  För att kunna vara med i vårt program Rusta och matcha i Göteborg behöver du vara arbetslös på heltid och inskriven på Arbetsförmedlingen. De gör en bedömning utifrån dina inskrivningsuppgifter för att se om du är aktuell för programmet.

  Du kan läsa mer om vilka krav som gäller för att bli beviljad Rusta och matcha på Arbetsförmedlingen hemsida.
   
 2. Välj Manpower Matchning som leverantör
  När du fått ditt besked från Arbetsförmedlingen väljer du Manpower Matchning som din leverantör. Vi får dina kontaktuppgifter automatiskt från Arbetsförmedlingen och kontaktar dig för att boka in ett första möte. 
   
 3. Du blir tilldelad en arbetsmarknadskonsult
  Du får en personlig arbetsmarknadskonsult hos oss som är med dig genom hela processen. Tillsammans tar ni fram ett schema och en plan som stämmer överens med Arbetsförmedlingens målsättning och dina egna förväntningar. Du och arbetsmarknadskonsulten har regelbundet individuella samtal för att följa upp hur det går för dig i programmet och du får delta på roliga och inspirerande aktiviteter och utbildningar.
   
 4. Ansök om ersättning från Försäkringskassan
  När du går Rusta och matcha i Göteborg ansöker du om aktivitetsstöd, utvecklingsersättning eller etableringsersättning hos Försäkringskassan.

Vill du veta mer?

Har du några frågor om vårt program eller vill veta mer om Manpower Matchning i Göteborg? Hör av dig till oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig nå dina mål och komma ut på arbetsmarknaden.

KONTAKTA OSS

Inspiration från bloggen