Rusta och matcha i Stockholm

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och söker nytt jobb? Med vårt program för Rusta och matcha i Stockholm hjälper vi dig att hitta ett nytt jobb eller en utbildning för att snabbast möjligt komma ut i arbete.

KONTAKTA OSS
Rusta och matcha via Manpower

Manpower Matchning som din leverantör 

Manpower Matchning är en av de största leverantörerna av Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha i Stockholm. Vi har hjälpt över 14 000 kandidater att komma ut i arbete eller hitta en utbildning och brinner för att alla ska hitta sin plats på arbetsmarknaden.  

Manpower Matchning ingår i ManpowerGroup som är ett av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tillsammans med våra systerbolag Jefferson Wells och Experis har vi över 70 års erfarenhet av rekrytering och bemanning och förmedlar 20 000 jobb varje år. När du väljer oss som din leverantör kan du känna dig trygg med att vi har den kunskap och lokala expertis som krävs för att du snabbt ska kunna komma vidare mot ditt nästa jobb.

Följande ingår i vårt program

  • Personlig matchning - Vi fokuserar på att matcha dig med de möjligheter som bäst överensstämmer med dina kompetenser och vad du önskar uppnå. 
  • Utveckling av CV och personligt brev - Tillsammans utvecklar vi ditt CV och personliga brev för att skapa ansökningshandlingar som gör dig till en framträdande kandidat på arbetsmarknaden. 
  • Kontakt med arbetsgivare - Vi visar dig teknikerna för att bygga relationer med arbetsgivare och hitta de dolda jobben. 
  • Intervjuförberedelser och träning - Vi erbjuder praktisk träning för att skärpa dina intervjufärdigheter så att du känner dig säker och väl förberedd. 
  • Utbildning - Delta i våra seminarier, workshops och webbinarier designade för att inspirera och utöka din kunskap.
  • Rekryteringsträffar - Få unika tillfällen att träffa potentiella arbetsgivare direkt för att utforska nya karriärmöjligheter.
  • Karriärvägledning - Få personlig vägledning i din karriär och information om olika utbildningar. 
  • Digital lärplattform - Använd vår digitala lärplattform Matchningsportalen för att stödja din utvecklingsresa och få tillgång till värdefulla verktyg och material. 
     

Mer info och vanliga frågor hittar du på vår huvudsida för Rusta och matcha

Här hittar du oss i Stockholm

Vårt kontor i Solna ligger på Evenemangsgatan 21, precis vid Mall Of Scandinavia. Verksamheten kring Rusta och matcha har öppet tisdag-fredag kl 08:00-12:00. Kontoret vid Hötorget ligger på Olof Palmes Gata 11. Verksamheten kring Rusta och matcha har öppet måndag-fredag kl 10:00-15:00. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-55 99 10, eller fylla i vårt kontaktformulär (om du redan är inskriven på Arbetsförmedlingen).

Så fungerar Rusta och matcha i Stockholm

För att kunna gå vårt program Rusta och matcha i Stockholm behöver du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och få en bedömning av dem. De utgår från statistiskt bedömningsstöd och de inskrivningsuppgifter du har lämnat för att bedöma ditt behov av stöd. Blir du anvisad till Rusta och matcha väljer du sedan Manpower Matchning som din leverantör. Du får en personlig arbetsmarknadskonsult där ni tillsammans tar fram en handlingsplan baserad på dina förutsättningar och mål. Du ingår i programmet i som mest sex månader där målet är att du ska matchas med ett jobb eller en utbildning som leder till jobb så snabbt som möjligt. Har du efter denna period inte kommit ut i en ny sysselsättning får du en ny bedömning av Arbetsförmedlingen och kan bli aktuell för en ny period av Rusta och matcha. 

Du får ersättning av Försäkringskassan

Under din tid i programmet får du ersättning i form av aktivitetsstöd, utvecklingsersättning eller etableringsersättning från Försäkringskassan. För att fortsätta få ersättningen behöver du aktivt delta i programmet och följa den överenskomna planen som du har med Arbetsförmedlingen och med oss. Du behöver söka jobb och utbildningar aktivt och delta i de aktiviteter som ingår i ditt program. 

Vem kan gå programmet?

Det finns vissa kriterier du måste uppfylla för att vara aktuell för Rusta och matcha i Stockholm. Du ska ha fyllt 25 år, vara arbetslös på heltid och inskriven på Arbetsförmedlingen. Har du en funktionsnedsättning eller har deltagit i etableringsinsatser för nyanlända och har fyllt 18 år kan du också vara aktuell för programmet. 

Fördelar med Manpower Matchning

Ikon: Personlig kontakt

Personlig arbetsmarknadskonsult

Du får en personlig arbetsmarknadskonsult som finns med dig under hela programmet.

Ikon: Jordglob

Lokal expertis med global kunskap

Vi har fördelen att både vara stora och globala med ManpowerGroup, samtidigt som vi är lokala och personliga med vårt kontor i Stockholm.

Ikon: Stjärna

9 av 10 rekommenderar oss

9 av 10 kandidater som vi tidigare hjälpt till jobb har blivit mycket nöjda och skulle rekommendera oss som leverantör av Rusta och matcha i Stockholm.

Ikon: Nätverk

Brett nätverk

Vi har ett brett nätverk av arbetsgivare och är experter på att matcha kandidater med långsiktiga och hållbara jobb.

Bli anställd som konsult hos oss

Manpower har en stor bemanningsverksamhet med över 4 500 konsulter som jobbar på spännande uppdrag ute hos våra kunder. När du väljer Manpower Matchning som din leverantör i Stockholm har du möjlighet att bli en av våra värdefulla konsulter. Vi har ett tätt samarbete med våra kollegor på bemanning där vi löpande matchar kompetens från Rusta och matcha till olika konsultuppdrag.  

Läs mer om hur det är att jobba som konsult hos oss här.  

Manpower Matchning i Stockholm

Vill du veta mer om Manpower Matchning i Stockholm och hur vi kan hjälpa dig ut på arbetsmarknaden? Kontakta oss så berättar vi hur vårt program fungerar och vad vi kan göra för att stötta dig.

KONTAKTA OSS

Inspiration från bloggen