Vanliga frågor

Här får du snabba svar på vanligaste frågorna!

Har min ansökan kommit in?
Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under AnsökningarMin Sida.

Hur ligger jag till i processen?
Vi arbetar för att du ska få svar på din ansökan så snart som möjligt. Har du sökt en tjänst hos Manpower får du alltid svar senast när tillsättningen är gjord, antingen via telefon eller mail.

Hur får jag ett jobb?
Vägen till att få ett jobb hos Manpower är uppdelat i två steg. För att finnas tillgänglig behöver du först Skapa ditt konto på manpower.se Med ett Manpowerkonto kan du sedan söka de jobb du är intresserad av eller skapa en jobbevakning och få tips på lediga jobb direkt i din mail.

Vad händer när jag har registrerat mig?
När du registrerat ditt CV blir du tillgänglig för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter som letar efter personal till olika tjänster. För att öka dina chanser att få ett jobb är det viktigt att du är aktiv i ditt jobbsökande. Gå in på vår hemsida för att leta efter intressanta tjänster och när du hittar ett jobb som du vill söka är det bara klicka på Ansök så följer ditt CV med automatiskt.

Jag behöver nytt lösenord. Hur gör jag?

Tryck på ”Glömt ditt lösenord” under Logga in

Hur skapar jag en jobbevakning?

Först väljer du dina sökriterier här vid våra lediga jobb, sedan skriver du in din mailadress uppe till höger. Du kan närsomhelst avregistera din jobbevakning genom att klicka på länken i mailet. 

Jag är inte student. Hur tar jag bort det?

Gå in på ”Mitt Cv” och tryck på knappen ”Jag är inte Student”

Jag kan inte ladda upp mitt CV.

För att vi ska kunna hantera din CV måste du ladda upp den i något av nedanstående format: .docx .doc  .docm .xls .xlsx .pdf .pdfx .rtf .txt .wps.  Filen får vara max 4 Mb. Man kan inte ha å, ä eller ö i filnamnet.

Jag kan inte tidsrapportera. 

I toppmenyn finns ”MyManpower” där kommer man till inloggningssidan för tidrapportering 

Vid ev problem så ringer du till Manpower Contact Center 0771-55 99 10 så hjälper de dig.

Har ni på Manpower behov av just min kompetens?

Vårt behov av personal varierar. Genom att söka bland lediga tjänster på vår hemsida får du en liten uppfattning om hur stor efterfrågan vi och våra kunder har på just din kompetens. Om du vill ha mer aktuell information är du välkommen att kontakta oss. 

Jag vill beställa ett arbetsgivarintyg.

Om du vill beställa ett arbetsgivarintyg så gör du det via MyManpower under ”e-tjänster”. Om du behöver hjälp kan du alltid ringa vårt Contact Center på telefon 0771-55 99 10.

 

För tekniska frågor kring ditt CV eller jobbsök kan du ringa vår webbsupport på 0771-55 99 10 eller maila info@manpower.se