Bemanningsföretag i Uppsala

Adress

S:t Persgatan 17

753 20 Uppsala

Telefonnummer

0771-55 99 10

Ytterligare information

Vi hjälper dig att hitta lediga jobb i Uppsala!

Manpower kan via ett gediget samarbete med många företag i området erbjuda lediga jobb i Uppsala inom många olika branscher. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Hos Manpower i Uppsala kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Vill du bli en av våra fantastiska medarbetare eller rekryterad till någon av våra kunder? Välkommen att registrera ditt CV på vår hemsida.

Här finns också Manpower Matchning!

Alla kan vi behöva lite hjälp någon gång. Manpower Matchning är marknadsledande och Sveriges största leverantör inom Stöd & Matchning.

Med hjälp av vårt mycket breda kontaktnät – som vi byggt upp under 60 års tid – matchar vi just din profil mot lediga jobb och arbetsgivare för att hitta något som passar. Vi hjälper dig att komma underfund med dina styrkor, kvalitéer och intressen för att hitta något som tar dig vidare i ditt arbetsliv eller dina studier.

Arbetsmarknadskonsulter som vägleder 
Du får hjälp av kunniga arbetsmarknadskonsulter med ditt ansökningsbrev eller ditt cv och vägledning i andra praktiska frågor. De ger dig även tillgång till Manpowers yrkestester och utbildningar – samt mycket annat för att stärka dig i din ansökan. 

Läs mer om Manpower Matchning under Stöd och Matchning eller ring på 020-24 40 00.