Bemanning för korta och långa uppdrag

Manpower hjälper dig att hitta de kompetenser du behöver i din verksamhet.

KONTAKTA OSS
Sophia

När du anlitar vår personal kan du vara säker på en sak

Du får kompetens, erfarenhet och rätt attityd. Vi är övertygade om att det är individerna som avgör om en verksamhet blir framgångsrik eller inte och vår uppgift är att se till att du får individer som matchar din kultur och dina behov. För att lyckas med det lägger vi ned ett stort jobb på att kartlägga varje kandidats unika kompetens, personlighet och motivation för olika uppgifter. Vårt arbete inleds med en ordentlig behovsanalys hos dig. Detta resulterar i en kravspecifikation som sedan matchas mot intresserade kandidater.

Antal kontor i Sverige

Tusen ansökningar per månad

Tusen aktiva CV:n i databas

Frågor och svar

Vilka fördelar är det att anställa konsulter via Manpower?

Varför ska jag hyra in personal från Manpower?

Bemanning är en effektiv och flexibel lösning. Du hyr in den kompetens du behöver när du behöver den. 

Hur säkerställer ni att jag får rätt person?

Med vår certifierade rekryteringsprocess kartlägger vi konsulternas personliga egenskaper, kompetenser och motivation. Vi matchar kravspecifikationen från er med intresserade kandidater.

Hur hittar ni de bästa kandidaterna?

Våra kandidater går igenom omfattande intervjuer, referenstagningar och tester för att vi ska kunna kartlägga kunskaper, erfarenheter, intressen och önskemål. Dessa matchar vi sedan med den analys vi gör av just ditt företags behov. Vår metod är kvalitetssäkrad enligt ISO.

Som Sveriges största bemanningsföretag har vi ett brett kontaktnät där vårt varumärke attraherar kandidater vilket gör att vi har ett stort nätverk med bra kompetenser. Vi har en centraliserad avdelning som fokuserar på att attrahera och matcha konsulter. Detta så vi snabbt och effektivt kan hjälpa er att få den kompetens ni behöver.

Branschens nöjdaste kunder

I många år har Manpower legat i topp i Svenskt Kvalitetsindex mätning av kundnöjdheten inom bemanningsbranschen. Detta år landar vi på andraplats bland samtliga leverantörer och vår snittpoäng ligger en bra bit över branschens medelvärde. Vår lokala närvaro, vår storlek och vår ständiga affärsutveckling gör att vi hela tiden förbättrar våra leveranser, oavsett uppdragens komplexitet.

LÄS MER PÅ SKI:S HEMSIDA

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa er med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS