Stockholm

Adress

Södermalmsallén 36, 6 tr.

118 28 Stockholm

Telefonnummer

0771-55 99 10

Ytterligare information

Vi hjälper dig med bemanning och rekrytering i Stockholm

Välkommen till Manpower Stockholm! Vi är specialister på bemanning och rekrytering i Stockholm inom operativa tjänstemän samt kollektivpersonal och har specialister inom varje tjänstesegment vi arbetar inom.

Manpower är ett bemanningsföretag som erbjuder snabba, enkla och kostnadseffektiva lösningar när du behöver hyra eller rekrytera personal i Stockholm. Vi arbetar alltid utifrån dina behov - inget uppdrag är för stort eller för litet. Våra kunder efterfrågar allt ifrån enstaka personer till hela team till pooler som lärs upp och öronmärks till just ditt företag. Allt för att du ska få en så kundanpassad lösning som möjligt.

Vi jobbar nära våra kunder och som din samarbetspartner vill vi tillsammans med dig uppfylla din bemanningsstrategi om rätt bemanning i verksamheten för att nå maximal flexibilitet till en kostnad som du själv kan påverka.

Tveka alltså inte att höra av dig till oss, oavsett om du behöver hjälp att hitta en person eller ett helt team, för en kort period eller som en långsiktig lösning. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder och arbetar idag mot de flesta branscher i Stockholmsregionen.

Bland våra kunder hittar du allt från små lokala familjeföretag till globala koncerner i de flesta branscher. Vi hjälper privata företag såväl som organisationer och aktörer inom offentlig sektor.

Utöver rekrytering och uthyrning erbjuder vi också omställningslösningar, både genom TSL och individuella omställningspaket.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig och ditt företag. Du når oss enklast genom att ringa 020-376 376 alternativt genom att maila info@manpower.se

Så lyckas du med ditt företags Onboarding

När dina nya medarbetare får en bra start lönar det sig snabbt! I vår guide får du de bästa tipsen för en framgångsrik Onboarding.

Maila mig guiden nu