Hitta en fast tjänst via Jefferson Wells!

Vårt systerföretag Jefferson Wells matchar din profil med några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken, så att du kan nå ditt drömjobb.

Besök Jefferson Wells hemsida

Fördomsfri rekrytering.

Våra rekryteringskonsulter på Jefferson Wells matchar din profil med rätt företag och roll. En rekryteringsprocess utgår ifrån att du har efterfrågad bakgrund och de erfarenheter eller den potential som matchar uppdraget. Jefferson Wells rekryteringskonsulter är med dig under hela rekryteringsprocessen så att du och vår kund ska bli nöjda.

Rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen startar så fort du har skickat in en ansökan till ett jobb du är intresserad av. Läs mer nedan.

Vilka steg ingår i en rekryteringsprocess?

Våra rekryteringskonsulter går igenom alla ansökningar löpande och är du en av de kandidater som bäst matchar kravprofilen kontaktas du för en kort telefonintervju. Går du vidare i rekryteringsprocessen kallas du till en intervju, du får ev genomför olika typer av tester och som ett sista steg får du träffa vår kund för en arbetsintervju.

Hur skapar vi en bra kandidatupplevelse?

För oss är det viktigt hur du som kandidat upplever rekryteringsprocessen. Att du får återkoppling på din ansökan och efter en intervju. Att vi är öppna och transparanta under hela rekryteringsprocessen om t ex när du kan förvänta dig information och feedback. Vi vill också vara proaktiva. Ligga steget före. Ge dig lite extra input i varje steg för att du ska känna dig trygg när du blir rekryterad till kund.

Hållbar rekrytering för framtiden?

På Jefferson Wells värnar vi om hållbarhet, både när det gäller miljöarbetet och det etiska arbetet. Det ska vara enkelt att skicka in en ansökan till ett nytt jobb. Vi kan träffas för en digital intervju för att undvika klimatpåverkan. Vi vill skapa förutsättningar för att möta dig på dina villkor. Vi tror också att hållbarhet är en långsiktig framgång.

Ladda ner CV-guiden

Och kom närmare ditt drömjobb!

LADDA NER