Extrajobb i Stockholm

Här ser du alla våra extrajobb i Stockholm inom många olika branscher och kan enkelt söka direkt via våra jobbannonser eller genom att registrera ditt CV. Manpower är en av Sveriges största jobbsajter och vi hjälper dig hitta ett extrajobb som passar dig och din livssituation.

18/06/2024
location iconStockholm
type iconExtrajobb
domain iconInköp, Transport, Logistik,Manpower Talent

Ett flexibelt jobb vid sidan

Att jobba extra är perfekt för dig som vill ha ett flexibelt jobb vid sidan om din vanliga sysselsättning. Timmarna du erbjuds varierar och det kan vara allt från att arbeta något enstaka pass i veckan till att arbeta halvtid. Ofta är arbetspassen förlagda på kvällar och helger men det kan även röra sig om vanliga kontorstider beroende på vad för typ av extrajobb det rör sig om.

Lediga extrajobb i Stockholm på Manpower

Oavsett om du söker ett roligt extrajobb inom handel, restaurang, IT eller industri kan du hitta det du söker här på Manpower. Vi har samlat alla lediga extrajobb i Stockholm i en överskådlig lista för att du enkelt ska kunna se alla dina jobbmöjligheter.   

Se våra tips

Vill du maximera dina möjligheter till att få ett extrajobb? Se våra jobbsökartips där vi guidar dig i hur du skriver ett bra CV och personligt brev samt hur du gör ett bra intryck på arbetsintervjun.