Lediga jobb inom kundtjänst i Sundbyberg

Här på Manpower ser du alla lediga jobb inom kundtjänst i Sundbyberg – allt från spännande konsultuppdrag och fasta tjänster till extrajobb och studentjobb. Registrera ditt CV och sök din nästa tjänst via någon av våra jobbannonser.

29/05/2024
location iconSundbyberg
domain iconFörsäljning, marknad, reklam

Ger du service i världsklass?

Brinner du för att hjälpa människor och ge service i världsklass? Då är kundtjänstmedarbetare jobbet för dig. När du arbetar inom kundtjänst består dina främsta arbetsuppgifter av att hjälpa kunder genom att svara på frågor och ge information om företagets produkter eller tjänster. Att arbeta på en kundtjänst passar dig som är social och kommunikativ och som vill ha ett jobb där du arbetar tätt tillsammans med ditt team. Du är en riktig problemlösare som pedagogiskt och tydligt kan förklara de bästa lösningarna för kunden.

Ta nästa steg i din karriär med Manpower

Här på Manpower erbjuder vi bland annat egna konsultuppdrag, extrajobb och studentjobb där du får en trygg anställning hos oss och jobbar ute på spännande uppdrag hos våra kunder. Du hittar även heltids- och deltidstjänster via våra systerbolag Jefferson Wells (specialister & chefer) och Experis (IT/Tech), samt jobbannonser från Arbetsförmedlingen – allt för att du ska få en samlad bild över alla dina jobbmöjligheter. 

Du kan läsa mer om hur det är att jobba som konsult på Manpower här. Vill du veta mer om hur det går till att söka jobb via oss hittar du mycket information under våra Vanliga frågor och svar.