Lediga jobb som lagerarbetare i Helsingborg

Här hittar du alla våra lediga jobb som lagerarbetare i Helsingborg. Vi har både konsultuppdrag, extrajobb och studentjobb som du enkelt kan söka via någon av våra jobbannonser.

22/05/2024
location iconHelsingborg
type iconExtrajobb
domain iconInköp, Logistik,Inköp, Transport, Logistik,Manpower Talent

Ett jobb med stor frihet 

Jobbet som terminalarbetare på lager innebär en stor frihet under ansvar. Du har växlande arbetsuppgifter och får ofta styra din dag mycket själv. Du ska kunna arbeta självständigt men har samtidigt många kollegor nära och får ett socialt jobb med stor gemenskap. Arbetsuppgifterna innebär främst att hantera varuordrar genom att plocka och packa ordrar.  

Registrera ditt CV hos oss

Genom att skapa ett konto och registrera ditt CV hos oss kan du snabbt och enkelt söka alla jobb som lagerarbetare i Helsingborg. När du har registrerat ditt CV finns du även tillgänglig för våra rekryteringskonsulter som letar efter personal att matcha till olika tjänster.  

Hos oss hittar du även jobbannonser från Arbetsförmedlingen och får en samlad bild över alla lediga tjänster inom lager.  

Att vara konsult på Manpower

Att vara konsult på Manpower innebär att du får en trygg anställning hos oss samtidigt som du får prova på spännande uppdrag ute hos våra kunder. Läs mer om hur det är att jobba som konsult.