Lediga sommarjobb i Norrköping

Är det dags att hitta ett jobb inför sommaren? Se vår lista med alla lediga sommarjobb i Norrköping här och sök idag. Vi är en av Sveriges största jobbsajter med lediga jobb inom många olika branscher.

14/06/2024
NYTT
location iconNorrköping
domain iconIndustri, Produktion
03/06/2024
location iconNorrköping
domain iconFörsäljning, marknad, reklam
02/06/2024
location iconNorrköping
domain iconKvalitet, Miljö

Jobba på sommarlovet

Går du i skolan eller studerar på universitet är det perfekt att jobba mellan terminerna för att tjäna ihop lite extra pengar. Du kan sommarjobba inom många olika branscher såsom restaurang, handel, industri och kundtjänst för att nämna några exempel. 

Om du går en utbildning med en specifik inriktning är det en perfekt möjlighet att passa på att söka ett sommarjobb inom samma inriktning som dina studier, så skaffar du värdefull erfarenhet för framtiden. 

Sommarjobb i Norrköping via Manpower

Här på Manpower hittar du olika sommarjobb i Norrköping, både tjänster där du blir anställd direkt ute på företaget men även konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Manpower och sedan får arbeta ute hos våra kunder.

Skapa ett konto hos oss och ladda upp ditt CV för att börja söka några av våra spännande uppdrag hos populära företag i Norrköping. Har du några funderingar på hur Manpower fungerar är du välkommen att kika på vår sida med vanliga frågor och svar.