Välkommen till ett av Sveriges ledande bemanningsföretag

Vi förser kandidater med spännande jobb inom flera yrkeskategorier. Här har vi samlat alla våra lediga jobb i Stockholm. Vi erbjuder också Arbetsförmedlingens Rusta och matcha-tjänst för dig som behöver hjälp och stöttning att hitta nytt jobb eller studier.

Som kund är du varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med bemanningstjänster, rekrytering eller volymlösningar. På kontoret hittar du också våra systerbolag Jefferson Wells för chef- och specialisttjänster och Experis för IT-lösningar och rekrytering.

För kandidater har vi samlat de vanligaste frågorna vi får här. Som kund når du oss enklast via vårt kontaktformulär, och som konsult vänder du dig i första hand till din konsultchef.

Här är vi som styr skeppet i Stockholm

Helena Sördin, Manpower

Helena Sördin - Affärsområdeschef

Johan Micholowski, Manpower

Johan Michalowski - Regionchef

Emil Schelin, Manpower

Emil Schelin - Regionchef

Hitta hit

Vårt kontor i Stockholm ligger i Solna intill Mall of Scandinavia. Adressen är Evenemangsgatan 21, våning 5. Det är smidigast att ta pendeltåget till Solna station och därifrån ca 600 m promenad.

Hjälp med jobbsökandet?

Är du mitt uppe i jobbsökandet och behöver lite stöttning? Vi har samlat tips, tricks och material för att söka jobb och gå på arbetsintervjuer här.

Till Kom igång-sidorna

Inspiration från bloggen