Så jobbar Manpower Matchning med Säljarnas fackförbund – Moa Crantz svarar

Manpower Matchning samarbetar med Säljarnas fackförbund som ger medlemmarna värdefull stöttning när det behövs. Du som blivit av med jobbet eller söker ny tjänst inom försäljning kan ta hjälp av våra coacher – oavsett bransch. Moa Crantz, områdeschef på Manpower Matchning i Region Väst, berättar mer om samarbetet med Säljarnas fackförbund.
Så jobbar Manpower Matchning med Säljarnas fackförbund – Moa Crantz svarar
Manpower Matchning startade samarbetet med Säljarnas Riksförbund hösten 2022. Fackförbundet är till för alla säljare, oavsett vilken titel eller bransch. Som ett av Sveriges äldsta fack- och yrkesförbund är de specialister på säljares avtal och villkor och kan därför ge riktat stöd till den som är medlem. 

– Jag är ansvarig för nya affärer i regionen och jobbar parallellt med affärsutveckling. Därav kom jag i kontakt med Säljarnas Riksförbund och vi började diskutera möjliga samarbetsvägar, berättar Moa Crantz, områdeschef på Manpower Matchning i Region Väst.

Som medlem i Säljarnas fackförbund får man ta del av Manpower Matchnings digitala utbildningsplattform, Matchningsportalen. Vi erbjuder även personlig coachning och intervjuträning av våra erfarna arbetsmarknadskonsulter – för att skapa goda förutsättningar för medlemmarna att ta nästa steg på arbetsmarknaden och nå sina mål.

– Fördelarna med samarbetet är att vi på Manpower Matchning kan nå och coacha ännu fler individer ut i arbete – det vi gör allra bäst. Detta är delvis en ny målgrupp för oss att jobba med, men det har varit väldigt roligt att få stötta och coacha deltagare med säljbakgrund mot sina nya mål, säger Moa Crantz. 

Samarbetet är ett företagssamarbete till förmån för fackförbundets medlemmar. Det betyder att som medlem i Säljarnas fackförbund kan man ta del av samarbetet mellan oss helt kostnadsfritt.

– Hittills har de som tagit del av samarbetet varit väldigt nöjda och det har varit roligt att få möjligheten att hjälpa ännu fler parter på arbetsmarknaden att ta nästa steg mot sina karriärmål, avslutar Moa Crantz.

Jobbar du inom sälj och vill bli konsult på Manpower? Vi matchar din kompetens mot några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!