Manpower: Ett tryggt anställningsalternativ med många möjligheter

Manpower erbjuder en trygg anställning med många möjligheter. Här berättar Per Johansson, VD för bolaget, varför Manpower är ett tryggt alternativ på en osäker arbetsmarknad samt hur de stöttar sina konsulter i deras personliga utveckling.

När omvärlden är osäker är det viktigt att ha en trygg anställning att kunna luta sig tillbaka mot. Manpower sätter sina anställda i fokus och tycker det är viktigt att erbjuda trygghet för sina konsulter. Per Johansson, VD för Manpower, berättar vilka fördelar som kommer med att vara anställd hos dem.  

– Som konsult på Manpower har man alltid en god anställningstrygghet med kollektivavtal. Alla konsulter har en egen konsultchef som coachar, säkerställer att allt fungerar bra och som jobbar på långsiktig utveckling för konsulten, säger Per Johansson. 

Utöver trygghet erbjuder Manpower även stora möjligheter till personlig utveckling. Detta med hjälp av bland annat kompetenshöjning och vidareutbildning för att möta arbetsmarknadens förändringar och krav. Genom att matcha lämpliga uppdrag med rätt personligheter kan de ge sina konsulter snabb utveckling. På så sätt har de möjlighet att gå vidare i sin karriär utan att behöva byta arbetsgivare, menar Per. 

– Man kan snabbt bygga ett attraktivt CV som annars hade tagit många år och flera arbetsgivare för att nå, säger han och fortsätter: 

– Vi finns för den som vill känna tryggheten i sin anställning, men samtidigt ta nya steg, känna nytt ansvar och växa. 

Redo för att landa ditt drömjobb? Sök jobb hos Manpower redan idag!