Sök extrajobb hos Circle K

Motiveras du av att ge kunder bästa möjliga service? Är du en teamplayer som vill ha en varierad arbetsvardag? Sök lediga jobb på Circle K. Här hittar du konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på Manpower och sedan jobbar på uppdrag hos Circle K.

Sök lediga jobb på Circle K

Circle K strävar efter att vara mer än en bensinstation; de är en central knutpunkt för människor i farten. Med sitt breda utbud av tjänster, från högkvalitativt bränsle till ett varierat sortiment av mat och dryck, möter Circle K dagligen kundernas behov. En del av Circle Ks utveckling är att få in ännu fler personer som motiveras av att ge kunderna bästa möjliga service och vill utvecklas tillsammans med Circle K. Vi på Manpower har fått i uppdrag att bemanna flera av Circle Ks butiker i Göteborg och Stockholm med våra härliga konsulter. Sök lediga extrajobb på Circle K här hos oss!

Konsult via Manpower

Som konsult är du anställd av oss på Manpower och jobbar sedan på uppdrag hos Circle K, med möjlighet till både korta och långa uppdrag på flera av deras bensinstationer. Du får en härlig variation i arbetet och träffar dagligen nya människor som kommer att påverka din arbetsdag. Du har själv möjlighet att bestämma hur mycket du vill jobba och kan styra dina egna arbetstider. Som konsult får du en trygg anställning med kollektivavtal och konkurrenskraftig lön. Du har tillgång till en personlig konsultchef och du har tillgång till fria utbildningarsom breddar dina framtida karriärmöjligheter.

 

Så funkar det att jobba som konsult hos Circle K

Klicka igång videon för att följa med Olle en dag på Circle K.

Så är det att jobba på en bensinstation

Jobbet på en bensinstation är både utvecklande och roligt. På Circle K är glädje en stor del av vardagen och teamkänslan är ständigt närvarande. När du jobbar i butiken möter du nya kunder varje dag som bidrar till historier som du kommer att minnas. Arbetet varierar och kan vara allt från plocka upp varor, stå i kassan, förbereda mat till att städa i butiken. Oavsett vilka arbetsuppgifter du har för dagen så är du en ovärderlig tillgång som gör Circle K till bensinstationer i världsklass.

Sommarjobb på Circle K

Vill du sommarjobba på Circle K och jobba på ett uppdrag under sommaren? Att jobba på bensinstation är ett perfekt sommarjobb som är fartfyllt och socialt och du kan knyta viktiga kontakter inför framtiden. Under delar av året hjälper vi Circle K att sommarbemanna sina butiker. Du hittar sommarjobben bland våra extrajobb.

EXTRAJOBB HOS CIRCLE K

Circle K arbetar för en hållbar framtid

När du jobbar på Circle K blir du en del av en framtid där hållbarhet står i centrum. Circle K är engagerade i att minska sitt miljöavtryck och leda vägen mot en grönare framtid. Genom att arbeta här bidrar du aktivt till innovationer och lösningar som gör livet enklare och mer hållbart för människor på väg. Du blir en del av ett team som inte bara ser till företagets framgång utan också till vår planets välbefinnande. Välkommen till Circle K – där ditt arbete gör skillnad både för idag och imorgon.

Fördelar med att jobba hos Circle K

Roliga kundmöten

En kvarts miljon kunder besöker dagligen Circle Ks stationer i Sverige. Varje dag på stationen möter du otroliga människor och historier. Detta är vad som gör jobbet på bensinstationen givande och viktigt. Målet är att varje unik kund ska erbjudas service i världsklass.

Varierat jobb

Den stora variationen av arbetsuppgifter är det som gör jobbet på Circle K extra roligt. Här lär du dig många olika arbetsuppgifter inom olika områden. Detta är en perfekt möjlighet för dig som gillar att lära dig nya saker och vill utvecklas.

Teamkänsla

Den fantastiska lagandan på stationen är en av dom största anledningarna till att Manpowers och Circle Ks medarbetare gillar sitt jobb! Atmosfären är omtänksam och inkluderande, oavsett vilken station du jobbar på.

Flexibla arbetstider

Som extraanställd hos Manpower väljer du själv vilka dagar och tider du kan jobba och bokas in utefter din tillgänglighet. Med tanke på de varierande arbetstiderna på Circle Ks stationer, finns det alltid arbetspass som passar dig! Du kommer bli upplärd på flera stationer inom ditt område. Det innebär att du kommer lära känna massa nya kollegor, möta olika kunder och att möjligheten för pass när det passar just dig ökar.

Som konsult är du anställd av Manpower men jobbar på uppdrag hos Circle K. Du har alltid en timlön som är baserad på vad genomsnittet av alla på arbetsplatsen med samma arbetsuppgifter tjänar.

Vi har kollektivavtal vilket gör att du kan känna dig trygg i din anställning hos Manpower.

Som extraanställd på Manpower har du möjlighet att välja vilka dagar och tider du kan jobba. Med andra ord styr du själv dina arbetstider. Vi ser gärna att du som extraanställd kan jobba minst två arbetspass i veckan på någon utav stationerna i ditt område. 

Se alla jobb hos Circle K vi söker personal till just nu.

LEDIGA CIRCLE K-JOBB

Fördelar med att jobba hos Manpower på uppdrag hos Circle K

Brett nätverk

Genom att arbeta på flera olika arbetsplatser träffar du många nya människor och bygger snabbt ett värdefullt nätverk för din fortsatta karriär.

Konsultchef

Med Manpower som din karriärpartner får du en personlig konsultchef som du kan vända dig till under din anställning gällande ditt aktuella uppdrag och din framtida karriär. Under kväll, helg och nattetid har vi Manpowers Jour som är tillgänglig för dig som konsult.

Kollektivavtal

Som konsult på Manpower regleras din anställning av ett kollektivavtal, vilket ger dig avtalsenliga arbetsvillkor. Kollektivavtalet styr exempelvis din lön, semester, pension och vilken ersättning som betalas ut för obekväm arbetstid och övertidsarbete.

Karriärmöjligheter

Tillsammans med din konsultchef har du möjlighet att planera vad du önskar ska vara nästa steg i din karriär. Som anställd på Manpower och Sveriges största bemanningsföretag har vi uppdrag inom de flesta branscher.

På Circle K finns också möjlighet att utvecklas i karriären i rollen så som Assistant Store Manager, Store Manager och så vidare, om intresse och engagemang finns.

Det finns tyvärr inga jobbannonser för det just idag.