Lediga jobb som lagerarbetare i Enköping

Här har vi samlat alla lediga jobb som lagerarbetare i Enköping. Sök en tjänst som konsult hos oss på Manpower eller en tjänst via jobbannonserna från Arbetsförmedlingen som du också ser här!

25/06/2024
location iconEnköping
domain iconInköp, Transport, Logistik
20/06/2024
location iconEnköping
domain iconInköp, Transport, Logistik

Ett aktivt jobb

Vill du ha ett aktivt jobb där du får arbeta både med kroppen och hjärnan? Som lagerarbetare behöver du vara strukturerad och driven och tycka om när dagen är fartfylld. Arbetsuppgifterna består framför allt av orderplock vilket innebär att effektivt plocka och packa varor som ska vidare till kunder och butiker. Många gånger ingår även truckkörning i arbetet om du har truckkort. Läs mer om yrket och se alla våra lediga jobb som lagermedarbetare här.

Hos oss kan du söka lediga jobb som lagerarbetare i Enköping

Manpower är en av Sveriges största jobbsajter och här hittar du konsultjobb, extrajobb och studentjobb samt annonser från Arbetsförmedlingen som lagerarbetare i Enköping. Vi brinner för att matcha dig med rätt företag och hjälper dig gärna till din nästa tjänst. Se alla lediga jobb i Enköping här.  

Tips och inspiration

Att söka ett nytt jobb kan kännas som en utmaning när man ska få till både CV, personligt brev och göra ett bra intryck på arbetsintervjun. Här hittar du alla våra tips på hur du söker en ny tjänst!