Lediga jobb som montör i Umeå

Här ser du alla lediga jobb som montör i Umeå och kan söka direkt via våra jobbannonser. Oavsett om du vill ha ett spännande konsultuppdrag, en fast tjänst eller är på jakt efter ett extrajobb eller studentjobb så hittar du det här. Registrera ditt CV och sök idag!

17/06/2024
location iconUmeå
domain iconIndustri, Produktion
09/07/2024
location iconUmeå
domain iconBygg, Anläggning
08/07/2024
location iconUmeå
domain iconBygg, Anläggning

En bred yrkesroll

Vill du ha ett fartfyllt jobb där du får arbeta mycket praktiskt och där teknik är en stor del av vardagen? Som montör kan du exempelvis arbeta ute på industrier eller byggarbetsplatser med att montera olika typer av utrustning. Du kan även arbeta ute hos privatpersoner beroende på vad det är du monterar. Yrkesrollen är bred och du kan vara allt från fönstermontör och fordonsmontör till VVS-montör eller elmontör för att nämna några exempel.

 En fördel med rollen som montör är just bredden och att du kan bygga på din kompetens genom att ta olika typer av certifikat. 

Hitta din nästa tjänst som montör i Umeå här

Manpower är en av Sverige största jobbsajter och vi har samlat alla lediga jobb som montör i Umeå för du enkelt ska kunna se alla dina jobbmöjligheter. Vill du inte riskera att missa något kan du skapa en jobbevakning så mejlar vi dig direkt när en ny tjänst kommer ut som matchar dina sökkriterier. 

Vi har samlat alla jobbannonser i städer där det brukar finnas stort behov av just montörer här:

Bemanningsföretag i Malmö

Letar du efter hjälp med bemanning eller rekrytering? Vi erbjuder personal till både långa och korta uppdrag, för volymuppdrag eller enstaka positioner. Oavsett om du behöver personal nu eller längre fram kan vi hjälpa dig med dina behov.

Kontakta oss