Lediga sommarjobb i Malmö

Passa på att jobba under sommaren när du är ledig från skola eller annan sysselsättning. Här på Manpower ser du alla lediga sommarjobb i Malmö och kan enkelt söka direkt via våra jobbannonser eller ladda upp ditt CV så att du även blir tillgänglig för våra rekryteringskonsulter.

15/07/2024
new-label
location iconMalmö
domain iconHälso-, sjukvård, Omsorg
16/07/2024
new-label
location iconMalmö
domain iconTeknik, Naturvetenskap, Ingenjörer
12/06/2024
location iconMalmö
domain iconBygg, Anläggning
21/02/2024
location iconMalmö
domain iconFörsäljning, marknad, reklam

Jobba under semestertider

Under sommaren är det många företag som söker sommarpersonal när ordinarie personal är på semester eller när det är högsäsong och extra hårt tryck, vilket det kan var exempelvis inom restaurangbranschen eller handeln. Därav finns det mängder med sommarjobb för dig att välja mellan inom en rad olika branscher. Oavsett om du endast vill jobba extra under några veckor eller jobba heltid under hela sommaren kan vi på Manpower hjälpa dig att hitta den tjänst du söker. Du hittar alla våra sommarjobb i hela landet här.

Sök sommarjobb i Malmö på Manpower

Manpower är en av Sveriges största jobbsökarsajter och vi har gjort det enkelt för dig att hitta sommarjobb i Malmö. Du kan antingen bli anställd hos oss och jobba ute hos våra kunder på spännande uppdrag eller söka tjänster där du blir anställd direkt ute på företaget.

Hittar du inte en tjänst som passar dig just nu kan du starta en jobbevakning så mejlar vi dig när det dyker upp ett sommarjobb som matchar dina sökkriterier.

Vårt kontor i Malmö

Vill du besöka eller ringa oss? Du hittar våra kontaktuppgifter i Malmö här.