Våra yrkesområden

Vi är experter på kandidatattraktion och på att matcha rätt kandidat med rätt erbjudande inom våra valda yrkesområden.

KONTAKTA OSS

När du anlitar vår personal kan du vara säker på en sak. Du får kompetens, erfarenhet och rätt attityd.

Vi är övertygade om att det är individerna som avgör om en verksamhet blir framgångsrik eller inte och vår uppgift är att se till att du får individer som matchar din kultur och dina behov. För att lyckas med det lägger vi ned ett stort jobb på att kartlägga varje kandidats unika kompetens, personlighet och motivation för olika uppgifter. Vårt arbete inleds med en ordentlig behovsanalys hos dig. Detta resulterar i en kravspecifikation som sedan matchas mot intresserade kandidater.

Manpower erbjuder mer, oavsett yrkesområde.

Vi är ett bolag med professionella kollegor och stora resurser. Det ger oss bättre möjligheter att möte just era behov och förväntningar, idag och imorgon. Tillsammans skapar och levererar vi innovativa, kundanpassade och effektiva bemanningslösningar inom samtliga våra valda yrkesområden.

Hur kan Manpower leverera kompetens inom så många yrkesområden?

Ett stort antal kunder vänder sig dagligen till oss för råd och hjälp. Med vår ambition att vara en långsiktig helhetsleverantör till våra kunder har vi valt att erbjuda kompetens inom flera yrkesområden. Som kund får ni en dedikerad konsultchef med expertkompetens. Er kontaktperson blir rådgivande och säkerställer en kort startsträcka, oavsett yrkesområde. Vi har de bästa digitala verktygen, erfarenheten, nätverken och den interna kompetensen att matcha rätt kandidat till rätt uppdrag inom våra valda yrkesområden. Manpower har väl beprövade och ISO-certifierade processer med målet att lyckas lika bra varje gång, oavsett när, var och varför ni anlitar oss.

Vilka branscher levererar ni konsulter till?

Vi hjälper kunder inom ett stort antal olika branscher med att finna rätt konsulter för just deras verksamhet. Vi levererar innovativa, kundanpassade och effektiva bemanningslösningar som matchar det unika behovet. Fördelen med att Manpower inte är avgränsade till en specifik bransch eller ett yrkesområde är att vi kan identifiera, anpassa och leverera nya lösningar utifrån våra erfarenheter från andra branscher, kunder kandidatsituationer.

Kan Manpower hjälpa mig i hela Sverige?

Vi finns fysiskt på över 50 orter i Sverige. Den lokala närvaron är avgörande för att vi ska förstå era lokala och unika utmaningar. Det som fungerar i storstadsregioner fungerar inte alltid på mindre orter. Genom vår närvaro är vi en naturlig arbetsgivare på orten som engagerar sig i lokala nätverk och samarbeten. Det här innebär att Manpowers team på mer än 150 kollegor, från Malmö i söder till Umeå i norr, är redo att hjälpa er oavsett var behovet uppstår.

Branschens nöjdaste kunder

I många år har Manpower legat i topp i Svenskt Kvalitetsindex mätning av kundnöjdheten inom bemanningsbranschen. Detta år landar vi på andraplats bland samtliga leverantörer och vår snittpoäng ligger en bra bit över branschens medelvärde. Vår lokala närvaro, vår storlek och vår ständiga affärsutveckling gör att vi hela tiden förbättrar våra leveranser, oavsett uppdragens komplexitet.

LÄS MER PÅ SKI:S HEMSIDA

Hör av dig!

Låt oss på Manpower hjälpa er med en skräddarsydd bemanningslösning för er verksamhet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS