Manpower Matchning välkomnar Säljarnas – fackförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring

Manpower Matchning inleder ett nytt samarbete med fackförbundet Säljarnas – som ger medlemmarna tillgång till ett skräddarsytt program för den som söker nytt jobb. Säljarnas erbjuder värdefull stöttning direkt när den behövs. Här är allt du behöver veta att Manpower Matchnings nya samarbete med Säljarnas.
Manpower Matchning samarbetar med Säljarnas
Du som jobbar med försäljning och marknadsföring och har blivit av med jobbet eller söker ny tjänst kan nu ta hjälp av Manpower Matchnings professionella coacher – om du är medlem hos Säljarnas. Du får även tillgång till en digital kurs som snabbt hjälper dig att ta nästa steg i jobbsökandet.

– Att få träffa en utbildad och erfaren arbetsmarknadskonsult och även kunna få professionell coachning, tror vi gör startsträckan vid eventuell arbetslöshet eller fundering på karriärskifte mindre brant för den som söker nytt jobb, säger Jan Zetterström, förbundsordförande på Säljarnas.

Att träffa en arbetsmarknadskonsult som är 100% fokuserad på att stötta dig i arbetssökandet resulterar i värdefulla kunskaper som kan ta dig vidare i ansökningsprocesserna. Arbetsgivare vill snabbt få förståelse för vad just du har för erfarenheter och personliga egenskaper, som kan vara värdefulla för just dem. Ett välformulerat CV och ett genomtänkt personligt brev kan spara dig flera månader av arbetssökande.

– Vad som är riktigt roligt med detta samarbete är att det känns viktigt och spännande med vakna samarbetspartners. När arbetsmarknaden består av många arbetssökande behöver fler aktörer gå ihop för att få till en förändring. Vi hoppas att vi genom detta samarbete kan minska arbetslösheten och ge de individer som behöver extra hjälp, på vägen mot ett karriärskifte, den coachning som behövs, säger Moa på Manpower Matchning om samarbetet.

Manpower Matchning har lång erfarenhet av vad rekryterare letar efter och kan med vår expertis säkerställa att medlemmarna i  Säljarnas inte utelämnar värdefull information i sina ansökningshandlingar. När det sedan är dags för att gå på anställningsintervjuer erbjuder vi på Manpower Matchning även intervjuträning.

– Manpower Matchning har på ett professionellt sätt mött upp och utvecklat våra idéer och krav, med deras kompetens kan vi tryggt ge våra medlemmar en värdefull och heltäckande nystart, avslutar Jan på Säljarnas om samarbetet med Manpower Matchning.

Manpower Matchning hjälper dig till nytt jobb. Hur kan vi stötta dig?