Jobbsökartips och inspiration till att söka nytt jobb

Här har vi samlat våra jobbsökartips, allt ifrån hur du får ditt cv att sticka ut till hur du hanterar nervositeten inför den viktiga intervjun.

Att söka jobb är både roligt och utmanande. Ibland kan man behöva sätta sig ner och fundera på om man har rätt taktik eller om man kanske borde se sig om efter jobb i en annan bransch. Om du ständigt faller på målsnöret behöver du kanske fila på dina ansökningshandlingar eller helt enkelt bli bättre på att sälja dig själv.

På vår blogg ger vi dig ännu mer tips och inspiration kring arbetslivet och även kring jobbsökandet. 

 

Varför Manpower?

Blå startikonEn bra start på dagen ...
För dig som ska ut i arbetslivet för första gången – och behöver få den där första raden i ditt CV – har Manpower många möjligheter att erbjuda. Som konsult anställd hos Manpower får du en enkel och snabb väg in på arbetsmarknaden, och chansen att bygga upp din erfarenhet.

orange snabb ikon … eller en bra fortsättning
Vi på Manpower är intresserade av kandidater i alla åldrar och med alla typer av bakgrund och erfarenhet. Det viktiga är hur du är som person, att du har en positiv syn på ditt arbetsliv och att du kan representera både dig själv och Manpower på ett bra sätt. Vi kan hjälpa dig med tips och råd kring hur du presenterar dig och dina meriter på bästa sätt, så du kan ta nästa steg i ditt arbetsliv.

orange tryggt ikonVi finns där jobben finns
På många sätt fungerar Manpower ungefär som en arbetsförmedling, med skillnaden att vi finns mycket närmare företagen där jobben finns. Vi har avtal med hundratals arbetsgivare, både stora och små – och vi hittar varje vecka jobb åt hundratals kandidater.