Lediga jobb som montör i Västerås

Vill du ha ett fartfyllt jobb med mycket praktiska uppgifter? Då ska du söka ett av våra lediga jobb som montör i Västerås. Manpower är en av Sveriges största jobbsajter med konsultuppdrag, fasta tjänster, extrajobb och studentjobb inom montering. Vi hjälper dig att hitta rätt i din karriär!

10/06/2024
location iconVästerås
domain iconIndustri, Produktion
03/06/2024
location iconVästerås
domain iconIndustri, Produktion
17/06/2024
NYTT
location iconVästerås
domain iconTeknik, Naturvetenskap, Ingenjörer
17/06/2024
NYTT
location iconVästerås
domain iconKontor, Administration
30/05/2024
location iconVästerås
domain iconBygg, Anläggning

Arbeta med installationer

Rollen som montör är bred och kan innebära många olika typer av monteringar. Du kan exempelvis arbeta på en byggarbetsplats med att göra elinstallationer och VVS-installationer, på en industri med att göra produktinstallationer eller ute hos privatpersoner med att göra installationer i huset. Listan på möjligheter som montör kan göras lång. För att trivas i rollen bör du vara en problemlösare som tycker om att arbeta med händerna och har en god teknisk kompetens. Det är även en fördel att vara i bra fysisk form eftersom jobbet kan innehålla tunga lyft.

Sök jobb som montör i Västerås via Manpower

Här på Manpower ser du alla lediga jobb som montör i Västerås och kan enkelt söka via våra jobbannonser. Registrera ditt CV och sedan är det bara att börja söka de tjänster du är intresserad av.

Vi har samlat alla jobbannonser i städer där det brukar finnas stort behov av just montörer här:

Bemanningsföretag i Malmö

Letar du efter hjälp med bemanning eller rekrytering? Vi erbjuder personal till både långa och korta uppdrag, för volymuppdrag eller enstaka positioner. Oavsett om du behöver personal nu eller längre fram kan vi hjälpa dig med dina behov.

Kontakta oss