Manpower Matchning erbjuder en väg till anställning – Rahwan Muhammed delar med sig av sin resa

Rahwan Muhammed vände sig till Manpower Matchning för att få hjälp att hitta sitt drömjobb. Idag jobbar han som förbättringsledare och montör på ett stort tillverkningsföretag. Här berättar han om sin roll och vägen dit.
En person som svetsar
Rahwan Muhammed, tidigare elektriker, bestämde sig för att ta en ny riktning när el-företagen minskade anställningarna under coronapandemin. Efter att en vän rekommenderade Manpower Matchning hörde han av sig till dem, vilket ledde till en anställning som förbättringsledare på ett stort känt tillverkningsföretag – en roll där han är ansvarig för att identifiera och implementera förbättringar inom organisationen eller ett specifikt område. 

– Som förbättringsledare är man en nyckelfigur när det gäller att skapa en kultur av kontinuerlig förbättring inom organisationer, förklarar Rahwan.  

Två dagar i veckan ägnar han en timme åt förbättringsarbete. Han granskar förslag från avdelningen och antingen implementerar förbättringar för monteringen eller samarbetar med underhåll och tekniker för större förändringar. Det bästa med hans jobb, enligt honom själv, är friheten att själv kunna välja hur han ska lägga upp arbetsdagen. 

– I min roll som förbättringsledare har jag friheten att organisera mitt arbete på det sätt jag önskar, och jag tror att detta har varit nyckeln till de framstående resultaten vi har uppnått under året. Dessutom värdesätter jag mina kollegor oerhört mycket, berättar Rahwan. 

Vem skulle du rekommendera att söka ditt jobb?  
– Jag är på en av de bästa arbetsplatser jag någonsin har varit på. Jag tror att vem som helst kan trivas här, så länge man är stresstålig och har en viss fysisk styrka, säger han. 

Läs mer om hur Manpower Matchning kan hjälpa dig till drömjobbet här.